Full produksjon

Selv om ingen fra Finnfjordbotn deltok i årets mesterskap for ungdomsbedrifter, betyr det ikke at de ligger på latsida. Tvert imot, her er det full fres i vedproduksjonen!

Salg, service og reiselivsklassen lærer mye av å drive ungdomsbedrift.Her ser du hvordan vi samarbeider om produksjonslinja fra felling, saging, kapping og pakking av ved til kunder som fryser.

Vi har utviklet forretningside og skaffet kapital. Vårt mål er å selge ferdigpakkede sekker ved med levering hjem til kunden. Vi har uvurderlig drahjelp av mentor Odd Magne Lombnes og lærer Alf Gunnar Larssen samt elever på vg2 Transportfag. Et flott tverrfaglig samarbeid på skolen vår her i Finnfjordbotn! Her ser dere litt av vår aktivitet så langt:-). Takk til kunder som handler hos oss!

hilsen Kosestunden UB (KUB).