Lektorspire Samanta i praksis

Samanta Bartaseviciute har i sju uker hatt praksis på skolen. Hun tar lektorutdanninga ved UiT og har hatt praksis i engelsk og samfunnsfag i 11STAB og i Theory of Knowledge i 12IBA. 

-Jeg har trivdes veldig godt! Jeg har lært utrolig mye av elevene og lærerne. Jeg føler faktisk at kanskje jeg lærte mer av dem enn de lærte av meg, smiler hun.

Samanta er faktisk også tidligere elev i Finnfjordbotn, derfor var det spesielt å komme tilbake som lektorstudent. Hennes erfaring disse ukene er at alle har vært åpne, slik at hun kunne bli tryggere i lærerrollen. Hun synes det blir utrolig trist å forlate alle de flotte elevene. Hun har fått god oppfølging og veiledning av lærerne Rune Ludviksen og Jeroen Wieffer. 

- De har alle gitt meg utrolig mange fine og konstruktive tilbakemeldinger! Jeg føler jeg har valgt rett yrke og gleder meg til å få mine egne klasser og elever, sier hun.

Hun synes det er veldig mange engasjerte lærere her som har tatt godt imot henne og diskutert forskjellige undervisningsopplegg med henne.

- Jeg har lært mye, og kommer gjerne tilbake som lærer på Senja vgs. Takk for meg! 

Og vi på skolen takker Samanta for at hun kom hit til oss. Lykke til med videre studier!

Samanta har fått god veiledning fra våre to lærere, Rune Ludvigsen og Jeroen Wieffer. Vivian Jakobsen  

Til toppen