Velkommen til åpen dag på Gibostad

Senja videregående skole inviterer til åpen dag på Gibostad med masse spennende på programmet.

Det skjer lørdag den 15. oktober mellom klokken 10.00 og 14.00.

Da åpnes skolen opp for alle interesserte, og det blir bl.a.:

• Salg av potet, noe grønnsaker, grønnplanter, elgkjøtt, ved m.m.
  • Salg av blåkveite og tørrfisk
  • Salg av middag, kaffe og kaker
  • Åpent gårdsmuseum
  • Runderidning
  • Mulighet for publikum til å prøve traktorsimulator og båtsimulator
  • Besøk i fjøset
  • Konkurranser
  • Auksjon

Vi ønsker å gi publikum et innblikk i noe av hva våre ansatte og elever holder på med i utdanningsløpet i naturbruk. For elevene vil dette være en obligatorisk skoledag, hvor de får ta ut avspasering for denne dagen 21.12.22. Hybelhusene vil være åpne fra fredag til lørdag, slik at de som bor der kan overnatte på hyblene sine. Etter arrangementet reiser elevene hjem til sine hjemplasser. Dersom noen får utfordringer med å komme seg hjem, er det viktig at skolen får tidlig beskjed om dette slik at vi kan være behjelpelig med å finne løsninger.

Skolen organiserer skyss for de elevene som ikke har anledning til å ordne dette selv. Vi håper også at dere som besøker oss denne dagen, kan bidra med skyss og oppfordrer til avtaler om samkjøring. Kontaktlærerne vil avtale oppmøtetidspunkt og sted med sine klasser. Elevene bidrar med opprydding når vi stenger kl. 14.00.

Vi håper flest mulig av dere foresatte har anledning til å besøke oss denne dagen.

Velkommen til skolen vår!