Hybelhusene på Gibostad

Skolen har 10 hybelhus på Gibostad

Hvert hus har åtte elevhybler og består av et felles kjøkken samt stue og garderobe/vaskerom for yttertøy. Alle husene har trådløst nettverk.

Det er to dusjer og to toaletter pr hus. I garderoben er det skap til hver beboer samt felles vaskemaskin og tørkeskap. I tillegg har hvert hus en utebod til sykler, ski osv.

Selve hyblene inneholder seng/overmadrass, skrivepult/kontorstol, garderobeskap, kjøleskap og egen vask.

Pris:

Husleia er kr 2.935,- inkl strøm, per måned.

Søknadsfrist for leie av hybel er 1. mai.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE HYBELHUSENE OG COVID 19

Skolen følger de gjeldende smittevernregler som kommuneoverlegen gir. Det kan på kort varsel bli innstramma regler, alt etter hvordan smittesituasjonen i nærliggende kommuner er.

• Det er ikke lov med besøk av ungdommer utenfra.
  • Dersom noen blir syk og det foreligger mistanke om covid-19 gjelder samme regel, altså ikke besøk av elever fra andre hybelhus eller ungdommer utenfra.

Brudd på reglene:

1. Skriftlig advarsel (kopi foresatte dersom eleven er under 18 år)
  2. Utvisning (kopi foresatte dersom eleven er under 18 år)