Internatpriser

For skoleåret 2022-2023 - Finnfjordbotn

Internatpriser - Finnfjordbotn
Romtype Husleie pr. måned Kostpenger pr. måned Sum innbetaling pr. måned
Enerom Kr. 2 935,- Kr. 2 935,- Kr. 5 870,-

 

Husleie/kostpenger

Vi tilbyr kun totalpakke: kost og losji. Man kan ikke velge vekk kostprisen. Det gis ikke fradrag for spesiell diett eller for mat eleven velger å ikke spise fordi han/hun ikke liker den.  

Husleie inkluderer delvis møblert enkeltrom, strøm og trådløst internett til skole pc’n.

I prisen inngår også vaskemidler (til renhold av rom), toalettpapir og lyspærer. Polletter til vaskemaskin koster NOK 10,- per pollett. Eleven må selv holde vaskemiddel til vaskemaskin. Tørketrommel/tørkeskap er inkludert.

Kostpenger gjelder for 190 dager fordelt på 10 måneder. Kostpenger for samtlige skoledager er:  NOK 29.350,- per år (2.935,- per måned). Husleie enkeltrom hele skoleåret: NOK 29.350,- (2.935,- per måned). Husleie/kost faktureres.

Hvis man mister dørbrikken (nøkkelen), koster det 200,- for å få et nytt.

Forfall/innbetaling

Innbetaling av husleie/kostpenger skjer i 10 terminer, med forfall første innbetaling medio september og siste innbetaling medio juni = 10 terminer.

Kostrefusjon

Med sammenhengende fravær i 3 eller flere dager, når det skyldes sykdom eller det foreligger annen gyldig grunn, f.eks. utplasseringsperioder, kan du søke fratrekk i betaling av kostpenger med kr. 125,- pr. dag. Du må melde fra om fraværet til kantine- og internatpersonalet før du reiser, og levere søknaden om kostrefusjon til personalet umiddelbart etter du kommer tilbake til internatet. I søknaden må du oppgi fullt navn og fødselsdato, begrunnelse for søknaden, og for hvilke datoer du søker fratrekk for. Du kan da få fratrekk på første faktura som skrives ut etter søknaden er mottatt. De siste 14 dagene før skoleslutt gis det ikke kostrefusjon.  

Det gis ikke fradrag i kostpris for fraværsdager uten gyldig grunn, eller for fridager fastsatt i skoleruta, da disse er utjevnet som fradrag i gjennomsnittlig kostpris over hele skoleåret.

Helgeovernatting

Elever som har fått innvilget søknad om å bo på internatet i helgene, betaler i år ikke noe ekstra. Mat i helgene må elevene holde seg med selv.

Til toppen