Bibliotek

På bibliotekene finner du skjønnlitteratur, faglitteratur og forskjellige typer oppslagsverk (leksika og oppslagsverk innen de fleste fag). Bibliotekene har også filmer, lydbøker, spill og sjakkbord.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Lærer Larissa Johansen sitter sammen med to elever og diskuterer fag i skolens bibliotek. - Klikk for stort bildeLærer Larissa Johansen i samtale med elever på biblioteket.

Lånereglement

• Lånekort må du ha med deg hver gang du skal låne bøker. Skolebeviset fungerer som lånekort.
  • Utlån er gratis. Vanlig lånetid er en måned. Lånetiden for klassesett er to måneder, for video og DVD, en uke. Lånetiden kan forlenges hvis ikke annen låner venter. Du kan selv forlenge lånetiden ved å logge deg inn på:
  • Reservering: Er boka du ønsker utlånt, kan du be om å få stå på venteliste. Du vil få beskjed på e-post eller SMS når boka blir ledig.
  • Fjernlån: Ønsker du å låne bøker som vi ikke har på biblioteket, kan vi låne den inn fra andre bibliotek.
  • Alle lån skal registreres i skranken eller selvbetjent utlån, på listen i skranken eller listen ved selvbetjent utlån.

​Kontaktinformasjon

Bibliotekar Finnfjordbotn
Kari Brenden-Bech

Tlf:    77 85 08 09