Sjakkfeber på Senja VGS

Elev spiller sjakk - Klikk for stort bilde

Årlig Turnering Skaper Engasjement!

Hver onsdag samles elever ved Senja videregående skole for å delta i den årlige sjakkturneringen. Med brikker i bevegelse og klokker som tikker, vokser spenningen for hver runde!

Den 20. september gikk startskuddet for årets sjakkturnering ved Senja VGS, med hele 22 ivrige deltakere ved brettene. Hver onsdag i midttimen er det brikkenes kamp som står i fokus, og i dag, den 27. september, ble den andre runden av turneringen spilt.

Vår egen Sjakk-Rune var på pletten og fanget mange gode øyeblikk med kameraet sitt. Bildene viser konsentrasjon, strategi og ikke minst, sjakkglede! Disse bildene vil bli delt på skolens hjemmeside og Facebook-side for alle sjakkentusiaster der ute.

I sekretariatet holder Jakob Jonsen og Yuika Iwamoto styr på påmeldinger og rundeoppsett. De sørger for at alt går som smurt, slik at spillerne kan fokusere på strategiene sine. Elever registrerer partiene sine på http://sjakk.rune91.no/, hvor man kan følge med på ratingtallet til alle deltakerne.

Vi er stolte over å ha flere ivrige sjakkspillere ved skolen, og selv om noen av dem ennå ikke har deltatt i turneringen, håper vi de blir med i kampen om sjakkmester-tittelen neste onsdag. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på!

For de som ønsker ekstra påfyll av sjakk, er det også muligheter for dette på skolens fysikklabb hver mandag kl. 18:00. Da arrangerer Senja sjakklubb spillekvelder, hvor også flere av skolens elever deltar.

Vi gleder oss til fortsettelsen av turneringen og håper å se enda flere ansikter ved sjakkbrettene neste onsdag! Sjakk skaper engasjement, fellesskap og er en flott måte å utfordre hjernen på. Bli med på sjakkfeberen ved Senja VGS!