Digitalt informasjonsmøte IB

Tirsdag 9.februar klokka 2000 inviterer vi til informasjonsmøte om International Baccalaureate – IB. Lenke til møtet sendes ut til de som melder seg på via e-post til avdelingsleder Vivian Jakobsen  vivian.jakobsen@tffk.no

Oppdatering Covid-19 18.januar 2021

Regjeringen har besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler kan gå tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Oppdatering Koronainformasjon pr 03.01.21

Regjeringen har i dag anbefalt alle videregående skoler om å innføre rødt nivå. For Senja videregående skole gjelder følgende:

Aksjon Lys i Mørketida

The students in 3ELK5 – English Literature and Culture have extended the Enlightenment Period to include their creative swing on the topic of light and here are some of the results.

Interview with a former IB student

We had a talk with former IB-student Samanta. Read the interview below.

Øyeblikk

11RMA - klassen jobber med QFT Fokus. Elevene skriver ned så mange spørsmål de kan ut fra et bilde eller en sitat som læreren har gitt dem.

Info ang. Covid-19 i Senja kommune:

Jf. informasjonen gitt fra Senja kommune søndag 13.des, vil det for Senja vgs gjelde følgende: Så fremt man ikke er i karantene, skal alle møte på skolen som normalt, da vi fortsatt er på gult nivå.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø.

Lektorspire Samanta i praksis

Samanta Bartaseviciute har i sju uker hatt praksis på skolen. Hun tar lektorutdanninga ved UiT og har hatt praksis i engelsk og samfunnsfag i 11STAB og i Theory of Knowledge i 12IBA.

Oppgradering av møblene i foajéen

I novembermørket kan føles det godt når vi får fornyet omgivelsene litt. I foajéen mellom peisestua og biblioteket har vi fått oppgradert belysning, og nå også noen nye stoler. Lukas Qvist, Lucas Simonsen og Jimmy Johansen fra 11TPD har montert stolene og plassert dem i rommet.