Nettseminar for foresatte - retten til samiskopplæring

Elever med samisk bakgrunn har lovfestet rett til samisk språkopplæring i grunn- og videregående skole uansett hvor de bor i landet. Dette gjelder nordsamisk, lulesamisk og sørsamisk som er de tre offisielle samiske språkene i Norge.

Skal du søke skole- eller læreplass?

Fristen for å søke ordinær skole- eller læreplass er 1. mars. Søknadsfristen gjelder også for deg med behov for tilrettelegging, og gjesteelever fra andre fylker.

Frist for oppmelding som privatist

Minner om fristen for å melde seg opp som privatist til våren, er 1.februar.

TOK-Podcast

At the IB-program we use podcasts as a learning method. The podcast format is an open conversation between students where everybody tries to think freely, analytical and critical and express their thoughts about different topics.

Knut Hamsuns "Ringen" som tegneserie

Carolina Sarti, Nora Sofie Dalen og Ingrid Helene Kristensen på IB year 1 har laget en adaptasjon av Knut Hamsuns novelle «Ringen» (1897).

Digitalt informasjonsmøte IB

Tirsdag 9.februar klokka 2000 inviterer vi til informasjonsmøte om International Baccalaureate – IB. Lenke til møtet sendes ut til de som melder seg på via e-post til avdelingsleder Vivian Jakobsen  vivian.jakobsen@tffk.no

Oppdatering Covid-19 18.januar 2021

Regjeringen har besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler kan gå tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Oppdatering Koronainformasjon pr 03.01.21

Regjeringen har i dag anbefalt alle videregående skoler om å innføre rødt nivå. For Senja videregående skole gjelder følgende:

Aksjon Lys i Mørketida

The students in 3ELK5 – English Literature and Culture have extended the Enlightenment Period to include their creative swing on the topic of light and here are some of the results.

Interview with a former IB student

We had a talk with former IB-student Samanta. Read the interview below.