Aktuelt

Presentasjon på foreldremøter ved Senja vgs.

Link til presentasjonen på høstens foreldremøter ved Senja vgs, kan du se under. 

Privatisteksamen høsten 2023

Skal du ta privatisteksamen i høst, må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen i perioden 1. - 15. september.

Foreldremøte vg1 YF og ST Finnfjordbotn

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, Finnfjordbotn  VG1 Yrkesfag og VG1 Studiespesialisering torsdag 07. september, kl.18:00

Foreldremøte vg2 YF og ST Finnfjordbotn

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Finnfjordbotn, mandag  04.09.23   kl. 18:00.  Mer informasjon i selve saken.

Foreldremøte vg1 og vg2 Gibostad

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Gibostad, onsdag 06.09.23 kl. 18:00.  Mer informasjon i selve saken.

Skolestart 2023-24

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen mandag 21.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.    Velkommen!

Sommerskole - begrepsinnlæring

Senja videregående skole arrangerer sommerskole med intensivkurs i norsk med begrepsinnlæring. Påmelding i lenken under og frist for påmelding er 7.juli. 

Møtte elevene for å diskutere bærekraftig utvikling

Reindrift, naturvern og kraftselskap møtte elevene for å diskutere bærekraftig utvikling.   Senja vgs tok på fagdagen 15.mars utgangspunkt i det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling for elever i biologi og fysikk.

Husk å søke skoleplass for 2023-2024 i tide

Det nærmer seg fristen for å søke skoleplass for skoleåret 2023-2024. Fristen er 1. mars og i denne saken finner du lenke til portalen for å levere søknad.

Elevene utforsket organsystemer

Realfagene har mange praktiske øvelser. I biologi 1 utforsker vi hvert år sentrale organsystemer gjennom disseksjon av hjerte-lunge-slag fra gris eller sau som vi henter fra slakteriet til Nortura på Andslimoen.

Til toppen