Avslutning Vg3 Naturbruk grønn

16 juni feiret vi på Gibostad avslutningen til denne flotte gjengen som har gått VG3 naturbruk grønn i år.

Feltarbeid i geografi

Hvordan skal vi karakterisere Finnfjordbotn? Urbant eller ruralt? Tettsted, bygd, by eller drabantby?

Sal, service og reiseliv på klassetur

Den 26. mai 2021 besøkte VG1 sal, service og reiseliv mellom anna glashytta Blåst, museet Polaria, Egon Restaurant og Magic Ice Tromsø, og hadde ein innhaldsrik klassetur kor dei undersøkte bybiletet innimellom stoppa. Klassen fekk i oppgåve undervegs å ta bilete som kunne nyttast i marknadsføringsaugemed.

IKS i prosjektsamarbeid

Instrument, kor og samspill (IKS) er med på et prosjekt på tvers av skoleslag. IKS ved Senja vgs, Kulturskolen, Trollstua barnehage og mellomtrinnet på Trollvik skole samarbeider i et prosjekt som heter Lek med Ord. Her har de minste barna laga tekst, mens de eldre setter toner til.

Digital undervisning med fiskeri- og sjømatministeren

Mandag 22.mars hadde blå linje på Gibostad digital undervisningstime med fiskeri- og sjømatministeren.

Møt Sofia fra Tyskland

Du har kanskje lagt merke til ei ny jente her på Senja videregående skole i Finnfjordbotn. Møt Sofia – ei jente fra Westerholz, Tyskland. Hun er 17 år gammel og går på IB-linja her.

Full produksjon

Selv om ingen fra Finnfjordbotn deltok i årets mesterskap for ungdomsbedrifter, betyr det ikke at de ligger på latsida. Tvert imot, her er det full fres i vedproduksjonen!

Nettseminar for foresatte - retten til samiskopplæring

Elever med samisk bakgrunn har lovfestet rett til samisk språkopplæring i grunn- og videregående skole uansett hvor de bor i landet. Dette gjelder nordsamisk, lulesamisk og sørsamisk som er de tre offisielle samiske språkene i Norge.

Skal du søke skole- eller læreplass?

Fristen for å søke ordinær skole- eller læreplass er 1. mars. Søknadsfristen gjelder også for deg med behov for tilrettelegging, og gjesteelever fra andre fylker.

TOK-Podcast

At the IB-program we use podcasts as a learning method. The podcast format is an open conversation between students where everybody tries to think freely, analytical and critical and express their thoughts about different topics.