Velkommen til åpen dag på Gibostad

Senja videregående skole inviterer til åpen dag på Gibostad med masse spennende på programmet.

Kick-off for elevrådene

Da har vi hatt en fantastisk elevrådskick-off for Senja VGS avd. Gibostad og Finnfjordbotn. Vi har hatt 2 fine og sosiale dager med overnatting på Skoghus.

Privatisteksamen høst 2022

Skal du ta privatisteksamen i høst, må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen i perioden 1. – 15. september.

Foreldremøte Gibostad for vg2 akvakultur

Onsdag 13. september avholdes foreldremøte for vg2 akvakultur på Gibostad. Trykk deg inn på saken og les invitasjonen.

Foreldremøter Finnfjordbotn

Da vil vi ønske velkommen til foreldremøter for vg1 og vg2 yrkesfag og studiespesialisering, 7. og 8. september for skolested Finnfjordbotn. Klikk deg inn for å lese invitasjonene.

Foreldremøte Gibostad

Mandag 5. september klokken 18.00 inviteres det til foreldremøte for vg1-klassene på Gibostad. Klikk deg videre for å lese invitasjonen.

Skolestart

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen mandag 22.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.  Velkommen!

Skoleskyss 2022-2023

Alle som har rett til skoleskyss må søke om dette så snart de har fått tilbud om skoleplass, og innen 1. august klokken 23.59.

Ny helsesykepleier i Botn

​ Da har vi fått på plass ny helsesykepleier i Finnfjordbotn. Vi ønsker velkommen til Anette Blomli.   ​

Værstasjonen tilbake på nett

Værstasjonen i Finnfjordbotn har vært til nytte for mange siden den ble etablert tilbake i 2005. De siste månedene har den vært ute av drift men etter noe oppgradering er den endelig tilbake på nett igjen.