Skolen feiret 75 år

Tove, Hans Roald, Sigrid, Silje, Helgi og Elena | Fotograf: Bente Bråthen

Organizing Model United Nations 2021 for the first time

Are you interested in international politics? Do you like debating in English? Then MODEL UNITED NATIONS might be something for you!

Fraværsgrense på pause

Smittesituasjonen gjør at regjeringen og kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) setter praktiseringen av fraværsgrensen på pause ut hele skoleåret.

Fortsatt fokus på god hygiene

Fint om du fortsatt spriter hendene og har fokus på god hygiene😊 Selv om svært mange er vaksinert og samfunnet er åpnet opp, opplever en del plasser et økt smittetrykk. Dette vil vi unngå i vår region og vil derfor minne om å fortsatt ha fokus på god hygiene når vi treffes.

Ja, wir sprechen deutsch!

I forbindelse med den europeiske språkdagen den 26. september har tysk 2 klassen på vg1 intervjuet noen av de ansatte som snakker tysk.

Foreldremøter Gibostad

Det inviteres til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Gibostad, torsdag 23.09.21 kl. 18:00. Les innbydelsen under.

Foreldremøter Finnfjordbotn

Det inviteres til foreldremøter i Finnfjordbotn i uke 39. Oppmøte i biblioteket. Les innbydelsene under.

Grisene er tilbake

Endelig kom det griser inn i nyfjøset. Etter seks års fravær.

Oppstart på skolen i Finnfjordbotn 7.sept

Skolen starter opp på gult nivå i morgen tirsdag 7.sept.

Pressekonferanse om smitteutbruddet

Senja kommune skal holde en pressekonferanse i dag kl 13.00 på Senja rådhus. Der skal det orienteres om smitteutbruddet knyttet til Senja videregående skole og siste nytt om vaksinering.