IKS-konsert

Førstkommende fredag holder elevene som har instrument, kor og samspill konsert i peisestua på Senja vgs.  Konserten strømmes. Se link under.

Webinar: Kan mammaer og pappaer stoppe mobbing?

Mobbeombudet i Troms og Finnmark inviterer, i samarbeid med mobbeombudet i Nordland, til webinar om hvordan voksne kan være med på å stoppe mobbing og sikre at alle barn og ungdommer får et trygt og godt skolemiljø.

Innføringsklassen på bedriftsbesøk

Innføringsklassen var på bedriftsbesøk til Coop Extra i Sørreisa på fredag den 23. oktober. Butikksjef Ahmed Husein fortalte og forklarte mye om arbeidslivet og det å jobbe i en dagligvarebutikk.

Ny katalog for Senja vgs

Senja vgs har fått laga en ny katalog som viser de ulike utdanningsprogrammene ved skolen.

Ny lærling på skolekontoret

Senja vgs har fått ny lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Christine skal være hos oss i 2 år. Hun har arbeidsplass ved skolekontoret.

Nominert til årets entreprenørskapslærer

Kirsti Kleppe fra Senja videregående skole avdeling Gibostad er nominert til "Årets entreprenørskapslærer 2020". Hun vil representere Troms i den nasjonale kåringen som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Norge.

Kick-off for tillitsvalgte

Elevrådet hadde sin årlige kick-off, denne gangen på Galtnes samfunnshus. Der ble det valgt nytt elevrådsstyre for 2020 og 21.

Viktig om innflytting internat og hybelhus

Dette må du som skal bo på internat og hybelhus vite ved innflytting.

Informasjonsbrev fra TFFK til foresatte og elever

Om skolestart i lys av koronasituasjonen.

Skolestart

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen 17.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.  Velkommen!