Oppdatering Covid-19 - angående skole for alle elever

Alle elever som ikke er i karantene iht. pålegg fra lokal kommuneoverlege skal møte på skolen som vanlig mandag 09. November. Årsak: Fylkesmannen har avgjort at fylkeskommunen ikke har grunnlag for å bestemme digital opplæring ved «gult trafikklys» som forebyggende smittespredning, det er det kun smittevernlegen som har i hver enkelt kommune.

Smittesituasjonen ved Senja vgs

Vi er pr tiden på gult nivå med tanke på trafikklysmodellen . Vi er forberedt på å innføre rødt nivå. Dersom ansatte eller elever får påvist korona-smitte, vil kommuneoverlegen i Senja kommune kontakte skolen og beslutte tiltak.

IKS-konsert

Førstkommende fredag holder elevene som har instrument, kor og samspill konsert i peisestua på Senja vgs.  Konserten strømmes. Se link under.

Webinar: Kan mammaer og pappaer stoppe mobbing?

Mobbeombudet i Troms og Finnmark inviterer, i samarbeid med mobbeombudet i Nordland, til webinar om hvordan voksne kan være med på å stoppe mobbing og sikre at alle barn og ungdommer får et trygt og godt skolemiljø.

Innføringsklassen på bedriftsbesøk

Innføringsklassen var på bedriftsbesøk til Coop Extra i Sørreisa på fredag den 23. oktober. Butikksjef Ahmed Husein fortalte og forklarte mye om arbeidslivet og det å jobbe i en dagligvarebutikk.

Ny katalog for Senja vgs

Senja vgs har fått laga en ny katalog som viser de ulike utdanningsprogrammene ved skolen.

Ny lærling på skolekontoret

Senja vgs har fått ny lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Christine skal være hos oss i 2 år. Hun har arbeidsplass ved skolekontoret.

Nominert til årets entreprenørskapslærer

Kirsti Kleppe fra Senja videregående skole avdeling Gibostad er nominert til "Årets entreprenørskapslærer 2020". Hun vil representere Troms i den nasjonale kåringen som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Norge.

Kick-off for tillitsvalgte

Elevrådet hadde sin årlige kick-off, denne gangen på Galtnes samfunnshus. Der ble det valgt nytt elevrådsstyre for 2020 og 21.

Informasjonsbrev fra TFFK til foresatte og elever

Om skolestart i lys av koronasituasjonen.