Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø.

Lektorspire Samanta i praksis

Samanta Bartaseviciute har i sju uker hatt praksis på skolen. Hun tar lektorutdanninga ved UiT og har hatt praksis i engelsk og samfunnsfag i 11STAB og i Theory of Knowledge i 12IBA.

Oppgradering av møblene i foajéen

I novembermørket kan føles det godt når vi får fornyet omgivelsene litt. I foajéen mellom peisestua og biblioteket har vi fått oppgradert belysning, og nå også noen nye stoler. Lukas Qvist, Lucas Simonsen og Jimmy Johansen fra 11TPD har montert stolene og plassert dem i rommet.

Oppdatering Covid-19 - angående skole for alle elever

Alle elever som ikke er i karantene iht. pålegg fra lokal kommuneoverlege skal møte på skolen som vanlig mandag 09. November. Årsak: Fylkesmannen har avgjort at fylkeskommunen ikke har grunnlag for å bestemme digital opplæring ved «gult trafikklys» som forebyggende smittespredning, det er det kun smittevernlegen som har i hver enkelt kommune.

Smittesituasjonen ved Senja vgs

Vi er pr tiden på gult nivå med tanke på trafikklysmodellen . Vi er forberedt på å innføre rødt nivå. Dersom ansatte eller elever får påvist korona-smitte, vil kommuneoverlegen i Senja kommune kontakte skolen og beslutte tiltak.

IKS-konsert

Førstkommende fredag holder elevene som har instrument, kor og samspill konsert i peisestua på Senja vgs.  Konserten strømmes. Se link under.

Webinar: Kan mammaer og pappaer stoppe mobbing?

Mobbeombudet i Troms og Finnmark inviterer, i samarbeid med mobbeombudet i Nordland, til webinar om hvordan voksne kan være med på å stoppe mobbing og sikre at alle barn og ungdommer får et trygt og godt skolemiljø.

Innføringsklassen på bedriftsbesøk

Innføringsklassen var på bedriftsbesøk til Coop Extra i Sørreisa på fredag den 23. oktober. Butikksjef Ahmed Husein fortalte og forklarte mye om arbeidslivet og det å jobbe i en dagligvarebutikk.

Ny katalog for Senja vgs

Senja vgs har fått laga en ny katalog som viser de ulike utdanningsprogrammene ved skolen.

Ny lærling på skolekontoret

Senja vgs har fått ny lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Christine skal være hos oss i 2 år. Hun har arbeidsplass ved skolekontoret.