Ny helsesykepleier i Botn

​ Da har vi fått på plass ny helsesykepleier i Finnfjordbotn. Vi ønsker velkommen til Anette Blomli.   ​

Værstasjonen tilbake på nett

Værstasjonen i Finnfjordbotn har vært til nytte for mange siden den ble etablert tilbake i 2005. De siste månedene har den vært ute av drift men etter noe oppgradering er den endelig tilbake på nett igjen.

Skoleskyss 2022-2023

Alle som har rett til skoleskyss må søke om dette så snart de har fått tilbud om skoleplass, og innen 1. august klokken 23.59.

Foreldremøte 31.januar i Finnfjordbotn

Det inviteres til foreldremøter for Vg1 i Finnfjordbotn mandag 31.januar. Oppmøte i biblioteket. Les innbydelsene under.

Tilbud om vaksine til elever

Skolehelsetjenesten skal tilby vaksine mot Meningitt / smittsom hjernehinnebetennelse til elever i videregående skole. Vaksinen er frivillig, og vil koste kr. 400,- for eleven.  Beskyttelsen varer i 10 år. Mange av elevene har allerede tatt denne tidligere skoleår, men tilbudet går likevel ut til alle, i tillegg til 1.trinn.

Senja vgs på grønt nivå fra 17.januar

Senja vgs starter opp på grønt nivå fra mandag 17. januar. Det vil si at alle følger opprinnelig timeplan og møter på skolen som normalt.

Privatisteksamen våren 2022

Skal du ta privatisteksamen i vår, må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen i perioden 15. januar–1. februar.

Foresattepålogging i Visma In School

Foresattetilgangen til Visma In School er stengt til over denne helgen i forbindelse med oppdatering i det sentrale folkeregistret (DSF) til det nye systemet som heter FREG.

Strengere nasjonale tiltak for å begrense smitten

Regjeringen innfører nye nasjonale smitteverntiltak for ikke å overbelaste helse- og omsorgstjenesten og beskytte kritiske samfunnsfunksjoner.

Skolen feiret 75 år

Tove, Hans Roald, Sigrid, Silje, Helgi og Elena | Fotograf: Bente Bråthen