Aktuelt

Testing av nødvarsel

Klokken 12 onsdag 12.juni 2024 testes Nødvarsel på mobil og Sivilforsvarets varslingsanlegg over hele Norge i en felles nasjonal varslingsprøve.

Utforsket rommet og fysikken på Andøya Space

Andøya Space er et senter for romforskning og utdanning som har blitt et årlig pilgrimssted for fysikkstudenter fra Senja videregående skole. Gjennom prosjektet "Fysikken i fokus", har elever fra skolen hatt den unike muligheten til å dykke dypt inn i fysikkens verden gjennom en praktisk og engasjerende tilnærming.   For en period

Erasmus+

Hurra! Søknaden vår ble godkjent og vi er nå en akkreditert Erasmus+ -skole til 2027. Nå blir det lettere å søke på internasjonaliseringsprosjekter. 

Senja vgs avrunder sitt arbeid på DRIVKRAFT-prosjektet sammen med Finnfjord AS, Salmar AS og UiT

Senja vgs tok på fagdagene 18-19. januar utgangspunkt i det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling for elever i biologi 2. Kan man redusere utslippene betydelig og samtidig bruke CO2 fra industrien som råstoff til å produsere næringsrike mikroalger som kan brukes til kortreist råstoff til oppdrettsfòr? 

Skolen stengt 1.februar

Kompetanseetatens beredskapsgruppe har vurdert vær-/ekstremvarsel for i morgen torsdag 1.2.24 samt informasjon fra Samferdsel vedrørende offentlig kommunikasjon.  Basert på dette har beredskapsgruppa besluttet at det i morgen gjennomføres digital opplæring for følgende videregående skoler: Stangnes Rå, Heggen, Sjøvegan, Bardufoss og Senja. Skolene holder fysisk stengt. Elevene får sin opplæring digitalt i bosted. Sjekk Teamsrom. 

Normal skole 30.januar

Normal skole i morgen 30.jan. Gibostad: For de elever som kommer med båt på morgenen, vil det bli satt opp buss med avgang 08.50 fra bussterminal til Gibostad.

Skolen er stengt 29.januar

Skolen holdes stengt i morgen 29.januar. Dette på grunn av meldt uvær. 

Privatisteksamen vår 2024

Privatistportalen for oppmelding til vårens privatisteksamen er nå åpnet. Frist for oppmelding er 1.februar

Elevundersøkelsen

Senja vgs gjennomfører elevundersøkelsen før jul. 

Takk for besøket

Senja var vertskap for Erasmus+ elever fra La Reunion.  I ukene 42 og 43 var VG1 studiespesialiserende vertskap for Lina og Antoine fra den franske øya la Reunion som ligger i det indiske hav.