Ja, wir sprechen deutsch!

I forbindelse med den europeiske språkdagen den 26. september har tysk 2 klassen på vg1 intervjuet noen av de ansatte som snakker tysk.

Foreldremøter Gibostad

Det inviteres til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Gibostad, torsdag 23.09.21 kl. 18:00. Les innbydelsen under.

Foreldremøter Finnfjordbotn

Det inviteres til foreldremøter i Finnfjordbotn i uke 39. Oppmøte i biblioteket. Les innbydelsene under.

Grisene er tilbake

Endelig kom det griser inn i nyfjøset. Etter seks års fravær.

Oppstart på skolen i Finnfjordbotn 7.sept

Skolen starter opp på gult nivå i morgen tirsdag 7.sept.

Pressekonferanse om smitteutbruddet

Senja kommune skal holde en pressekonferanse i dag kl 13.00 på Senja rådhus. Der skal det orienteres om smitteutbruddet knyttet til Senja videregående skole og siste nytt om vaksinering.

Smitteutbrudd i Finnfjordbotn

Vi har smitteutbrudd ved skolen. Elever ved skolested Finnfjordbotn har studiedag mandag mens skolested Gibostad går som normalt. Vi ber elever følge med på its learning for beskjeder. Nærkontakter blir kontaktet direkte. På mandag vil vi ta avgjørelser om hvilken form undervisninga blir videre og da gi nærmere beskjeder. Ta vare på hverandre! https://www.folkebladet.no/.../Flere-smittede-elever-ved...

Viktig om innflytting internat og hybelhus

Dette må du som skal bo på internat og hybelhus vite ved innflytting.

Skolestart

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen 23.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.  Velkommen!

Avslutning Vg3 Naturbruk grønn

16 juni feiret vi på Gibostad avslutningen til denne flotte gjengen som har gått VG3 naturbruk grønn i år.