Foreldremøte for 10. trinn 19. oktober kl 18

Kveldens foreldremøte i kulturhuset på Finnsnes, vil streames til de skolene som ikke er fysisk til stede. Lenke til møtet finner du under. Møtet starter kl 18.00.

Endring av bussrute 307 mot Tennskjer

Endring av bussrute 307 mot Tennskjer. En kulvert skal byttes ved Mølnelva/Rokstad (på Langnessida av Rossfjordvassdraget), vegen blir stengt i ca. 3 uker. Oppstart tirsdag 17.oktober

Sjakkfeber på Senja VGS

Årlig Turnering Skaper Engasjement! Hver onsdag samles elever ved Senja videregående skole for å delta i den årlige sjakkturneringen. Med brikker i bevegelse og klokker som tikker, vokser spenningen for hver runde!

Åpen dag på Gibostad

Senja videregående skole avd. Gibostad arrangerer åpen dag lørdag 14.10.23 kl. 10.00-14.00.

Presentasjon på foreldremøter ved Senja vgs.

Link til presentasjonen på høstens foreldremøter ved Senja vgs, kan du se under.

Privatisteksamen høsten 2023

Skal du ta privatisteksamen i høst, må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk i Privatistportalen i perioden 1. - 15. september.

Foreldremøte vg1 YF og ST Finnfjordbotn

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, Finnfjordbotn  VG1 Yrkesfag og VG1 Studiespesialisering torsdag 07. september, kl.18:00

Foreldremøte vg2 YF og ST Finnfjordbotn

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Finnfjordbotn, mandag  04.09.23   kl. 18:00.  Mer informasjon i selve saken.

Foreldremøte vg1 og vg2 Gibostad

Herved inviteres du til foreldremøte på Senja videregående skole, avd. Gibostad, onsdag 06.09.23 kl. 18:00.  Mer informasjon i selve saken.

Skolestart 2023-24

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen mandag 21.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.    Velkommen!