Aktuelt

Fysikken i fokus

13 elevar og 2 lærarar frå Senja videregåande reiser til Andenes Rakettskytefelt for å delta på FysikkCamp - ein del av prosjektet "Fysikken i Fokus".

Oppmelding til eksamen som privatist

Oppmelding til privatisteksamen gjøres på Privatistportalen, som er åpen i to perioder. Les mer om datoer for åpning under. 

Elever i biologi 1 deltar i utviklingen av fremtiden

Senja kommune er nå i startfasen på ny klima- miljø og energiplan, og ungdommer ved Senja vgs skal delta i denne prosessen. Prosjektet heter Drivkraft . Senja kommune leder dette 4-årige innovasjonsprosjektet - hvor ungdom og næringsliv er med i klima-, miljø- og energiplanlegging for bærekraftige distriktskommuner.

Elevundersøkelsen 2022

I løpet av uke 49 og 50 skal alle elevene på Senja vgs gjennomføre elevundersøkelsen på skolen.  Info om undersøkelsen følger under (på flere språk). 

MUN Senja 2022 - Registration is open

Are you interested in international politics? Do you like debating in English?

Kick-off for elevrådene

Da har vi hatt en fantastisk elevrådskick-off for Senja VGS avd. Gibostad og Finnfjordbotn. Vi har hatt 2 fine og sosiale dager med overnatting på Skoghus. 

Skoleskyss 2022-2023

            Alle som har rett til skoleskyss må søke om dette så snart de har fått tilbud om skoleplass, og innen 1. august klokken 23.59.

Ny helsesykepleier i Botn

​ Da har vi fått på plass ny helsesykepleier i Finnfjordbotn. Vi ønsker velkommen til Anette Blomli.   ​

Til toppen