Nominert til årets entreprenørskapslærer

Kirsti Kleppe fra Senja videregående skole avdeling Gibostad er nominert til "Årets entreprenørskapslærer 2020". Hun vil representere Troms i den nasjonale kåringen som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Norge.

Kick-off for tillitsvalgte

Elevrådet hadde sin årlige kick-off, denne gangen på Galtnes samfunnshus. Der ble det valgt nytt elevrådsstyre for 2020 og 21.

Viktig om innflytting internat og hybelhus

Dette må du som skal bo på internat og hybelhus vite ved innflytting.

Informasjonsbrev fra TFFK til foresatte og elever

Om skolestart i lys av koronasituasjonen.

Skolestart

Under vises tidene for når de ulike klassene skal møte på skolen 17.august. Oversikten viser både oppstarten i Finnfjordbotn og på Gibostad.  Velkommen!

Skoleavslutningen streames

Siden mange ikke får komme på kveldens skoleavslutning for vg3 studiespesialisering, gjør vi et forsøk på å streame seansen.

Haiku i klasserommet

Klasse 2STEF hadde en kreativ time tirsdag 26. mai, etter lange, kjedelige økter med Wergeland og Welhaven. De fikk skrive dikt sjøl. Haikudikt.